Un plic de ketchup ambalat la 50 grame de la UP 2003 FOOD = 0,54 lei cu TVA ( livrat la Dvs in curte )
Gata de livrare . Gata ambalat pentru pizza delivery sau fast-food

Iată un calcul simplu a cheltuielilor pe care le aveti la porționarea cu polonicul din galeată ketchup vrac.

  • + 0,21 lei ketchup vrac din galeată (am calculat pt. un ketchup vrac de calitate medie cu 12-15% S.U.- ambalat la găleată de 10 kg pe care-l găsiți in Metro sau Selgros = adică cca 41-45 lei / găleată + TVA )
  • +0,131 lei sosieră rotundă cu capac ( idem , calitate medie – capac detașabil )
  • +0,10-0,12 lei manoperă ( am calculat o productivitate de 400-500 buc / oră – dacă-i Spedeer-Man – la 7 ore de lucru – și un slariu mediu de 2400+ 1100 obligatii buget = 3500 lei /lună)
  • +0,10 etichetă rotundă cu nume produs și când expiră

Total cost = 0,541 lei+TVA
Nu am adăugat : chirie spațiu, timpul Dvs. și consumul pentru aprovizionare s.a.

  • Perfect pentru prevenirea răspândirii virusului ; doza unică doar pentru uz unic .
  • Estetic comparativ cu alte variante ( paharele de plastic, caserole+căpăcele -care de obicei curg s.a.)
  • Perfect legal = cf normelor sanitar-veterinare și a principiilor HACCP . Adică :
  • Vă eliminați riscurile care apar în timpul porționării de la găleată (persoana nu respectă gramajul, regulile de igienă ș.a. )
  • Creșteți mult operativitatea de servire ( atunci când aveți vârfuri de livrare – în anumite zile sau anumite ore – contează fiecare spațiu și om din pizzeria Dvs. Monodoză= se ia plicul și se livrează )
  • Igienic – doza fiind unică, clienții dvs. vor avea garanția unui produs „negustat” de alții în prealabil .Când spui mono-doză – doză unică – spui că acest produs va fi deschis și consumat de un singur consumator , ceea ce este un mod corect de servire
  • Vă reduceți logistica. Nu veți mai avea nevoie de păhărele, mese de lucru , galeți , polonice etc.
  • Practic / rapid . Se ia plicul și se livrează . Produsul are garanție 5-6 luni. Se păstrează la temp. camerei.