Termeni si conditii

Termeni si conditii utilizarea a datelor de corespondenta

Va informam faptul ca UP 2003 FOOD , colecteaza doar date asociate persoanelor juridice si ale angajatilor acestora: nume companie, numele si functia -cui ne adresam?, sediul social , adresa de livrare a companiei, adresa de e-mail și numărul de telefon, fix și/sau mobil.
Important de stiut : Produsele noastre sunt produse profesionale si se adreseaza exclusiv companiilor(pizzerii , fast-food, restaurante etc) . Nu livram produse direct persoanelor fizice .

Compania noastra , NU SOLICITA si NU COLECTEAZA sub nici o forma, datele personale a persoanelelor fizice ( CNP , data nastere ,numar telefon personal , adresa de e-mail personala, sex, varsta , religie etc).Noi nu va cerem sa completati in corespondenta catre noi astfel de date .

Pentru siguranta Dvs. personala , va recomandam ca pentru aceasta corespondeta de afacere sa folositi o alta adresa de mail decat cea pentru corespondeta personala .

Daca , accidental , datele personale ale Dvs. ajung in compania noastra , ele nu prezinta interes , nu se folosesc si nu se stocheaza .

Datele comerciale colectate prin formularul de oferta si/sau comenzi , vor fi folosite strict pentru a va trimite :
-oferta solicitata ;
-purtarea de corespondeta comerciala (modificare preturi , produse noi etc)
-livrarea produselelor in sine .

Este important de stiut urmatorul aspect : atunci cand deveniti clientul companiei noastre si va livram marfa, cf. legislatiei contabile in vigoare , suntem obligati sa patram datele despre compania Dvs. si corespondenta electronica de comanda , timp de 10 ani .Aceste date nu sunt publice, au acces la ele doar personal calificat din cadrul companiei . Mai trebuie sa stiti legat de aceste date , ca la cererea expresa a institutilor de control al statului ( ANAF, Mediu , ANVASA etc ) , suntem obligati sa la punem la dispozitia loc. Prin urmare , aceste date comerciale , sunt date care nu se poate pretinde a fi sterse , modificate sau uitate .

Pe de alta parte , va asiguram ca datele comerciale pe care ni le-ati furnizat , sunt stocate in medii sigure , nu fac obiectul unei informari comerciale catre alte entitati , nu se folosesc pentru corespondenta nesolicitata ( SPAM ) , si nu se doneaza/comercializeaza altor organizatii .

Coș

  • Nu este nici un produs în coș.