Personalizam Sosuri
pentru Afacerea Ta!

Vezi mai jos de ce sa personalizezi
sosurile cu brandul tau

Personalizam Sosuri
pentru Afacerea Ta!

Vezi mai jos de ce sa personalizezi sosurile cu brandul tau

Let us work with your brand

UP 2003 FOOD

Ambalam și producem sosuri de peste 17 ani

Cine suntem noi ?

Activam din anul 2003 si ne ocupam locul in domeniul HORECA – sosuri ambulate la monodoze . Suntem intr-o continua evolutie si am ajuns sa furnizam sosuri pentru mai bine de 1000 de client . Avem o sectie de ambalare si un laborator in care concepem noile sosuri sau le adjustam pe cele vechi .

Personalizam doar
ambalajul? Nu!

Sosurile au o importanță specială în bucătăria restaurantelor care fac livrare de mâncare la birou sau domiciliu ( pizzerii, fast-food si catering).

Lucrurile devin și mai interesante atunci când în monodoza respectivă se află o rețetă proprie de sos. Gustul va același de fiecare dată și ai ocazia să îi prezinți fiecărui client în parte o experiență unică. De aceea vă ascultăm cererea și vă permitem personalizarea rețetelor pentru a fi pe gustul Dvs .

Putem sa producem și să ambalam orice sos, la un gramaj foarte variat (între 10 și 100 grame) preponderent în plicuri etanșe sau în caserole.

De ce sa alegi personalizarea sosului ?

Faptul că oferim această opțiune de personalizare a lor, faptul că acel ambalaj de livrare poartă culorile și sigla restaurantului pe suprafață, crește încredere clientului final – cosumatorul și aduce un câștig pentru imaginea restaurantului atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

În era modernă, brandul a devenit cel puțin la fel de important pentru client ca produsul sau serviciul în sine.

Clientii nostri ne-au spus că atunci când livrezi într-un birou 2-3 pizza, de obicei se însoțește comanda cu 4-5 plicuri de ketchup sau sos de roșii. Totdeauna rămân una-doua plicuri neconsumate – o plus valoare. Și totdeauna, aceste plicuri se păstrează. Nu poți, de exemplu, după festin să păstrezi cutia de la pizza, dar surplusul de sos plic, se poate păstra. Tot clienții noștri ne spun că aceste plicuri păstrate aduc noi comenzi. Corect este sa spunem, că acest lucru se întamplă cu precadere, atunci când plicul este personalizat. Practic, ai o reclamă gratuită a companiei tale, păstrată în biroul sau casa clientului.

Intrebari frecvente

Ce putem oferi ?

Noi oferim servicii de calitate in conditii industriale de producere si ambalare de sosuri . Daca ai un restaurant de orice fel : Fast Food , Pizzerie , Magazin Alimentar , Simigerie , Restaurant Italian sau Asiatic la noi gasesti un sos pentru afacerea ta . Concret putem oferii urmatoarele servicii : sosuri ambalate sub marca si reteta noastra , sosurile noastre ambalate in folie personalizata si pentru proiecte mari avem posibilitatea de a crea un sos unic pentru afacerea ta , reteta fiind pastrata confidentiala prin contract .

Ce fel de sosuri avem?

Gama noastra de sosuri este foarte diversa. Ea cuprinde : ketchup dulce sau picant , sos usturoi ,maioneza , remoulade , mustar dulce , sos chilli , ulei floarea soarelui , ulei masline , otet din vin , otet balsamic , ulei picant , sos de salata cu iaurt , sos salata cu ulei masline ( vinegreta cu masline) , sos castraveti , sos tzatziki , sos vinaigrette , caesar , sos pizza , sos de rosii dulce si picant , mujdei de usturoi , sos de soia ( Kikkoman ) , sos dulce picant , sos dulce acrisor , sos barbecue , sos alb cu smantana.

Sosul va avea gustul dorit de fiecare data?

Personalizarea sosului este un proces de lunga durata pe care putine fabrici si-l asuma . Sosurile sunt produse folosind aparate special concepute pentru industria alimentara , in conditii de igiena garantate ,cu aceeasi calitate a sosului la fiecare lot .

Care este procesul de personalizare?

Personalizarea plicului incepe odata cu finalizarea retetei . Sosul se ambaleaza in casserole de 25 grame sau plicuri care variaza intre 10 si 50 de grame . Un specialist in marketing digital concepe mai multe designuri pentru plic pana ajungem la cel dorit . Spre exemplu cei de la South Burger au colaborat cu noi pentru acest proiect si s-a concretizat in mai putin de 1 luna .

Vrei propriul tau sos?

Contacteaza-ne pentru a discuta termenii initiali ai personalizarii . Dupa asta noi ne ocupam de tot procesul . Cel mai recent proiect a fost finalizat cu South Burger in decursul caruia am creat 2 sosuri personalizate pentru ei. Inainte de a gasi reteta finala cu care am cazut de acord am facut 16 variante diferite .

Ce alte variante aveți cu noi ?

1) produse – sosuri – după rețeta Dvs. – preluată și dezvoltată (așa cum am făcut pentru DODO Pizza România – sos de roșii dulce și picant)

2) putem să dezvoltăm pentru Dvs. o rețetă – care se va fabrica doar pentru Dvs. pe toată durata colaborării . Așa cum am făcut în proiectul AUCHAN – ketchup, maioneza, sos usturoi etc. – gust si ambalaj – plic personalizat – vezi aici → PROIECT SOSURI PERSONALIZATE AUCHAN ROMANIA

3) sau, putem să preluam produsele Dvs. , așa cum sunt , fără nici o transformare și să le porționăm în monodoză, așa cum am făcut în proiectul SULTAN U – Sahprod Meteor – ketchup plic 20 grame – mostră produs

În general, acestea sunt proiecte mari. Proiectele se dezvoltă pe o durata de cca. 6 luni. Personalul nostru lucrează împreună cu clientul pentru a dezvolta sau asimila o rețetă de produs și pentru a prelua desenul de ambalaj – sigla, culori.

Produsele fabricate vor fi constante ca si gust, furnizorul garantând păstrarea calității. Contractual, rețetele folosite sunt unice și sunt secrete de fabricație, având acces la ele doar personalul calificat.
Produsele ambalate vor avea înscrise pe ambalaj toate datele obligatorii (compoziție, alergenii, garanție, declarația nutrițională etc.).
Livrările se fac regulat, cu mașinile proprii, la nivel național.

UP 2003 FOOD

Dacă ești interesat de serviciile noastre, te așteptăm cu mai multe informații la:

0733959120 sau 0362419572 sau 0746219299