Personalizare sosuri

– sosurile au o importanță specială în bucătăria restaurantelor care fac livrare de mâncare la birou sau domiciliu ( pizzerii, fast-food si catering).

Faptul că oferim această opțiune de personalizare a lor, faptul că acel ambalaj de livrare poartă culorile și sigla restaurantului pe suprafață, crește încredere clientului final – cosumatorul și aduce un câștig pentru imaginea restaurantului atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

În era modernă, brandul a devenit cel puțin la fel de important pentru client ca produsul sau serviciul în sine.

De aceea, lucrurile devin și mai interesante atunci când în monodoza respectivă se află o rețetă proprie de sos. Gustul va același de fiecare dată și ai ocazia să îi prezinți fiecărui client în parte o experiență unică.

Clientii nostri ne-au spus că atunci când livrezi într-un birou 2-3 pizza, de obicei se însoțește comanda cu 4-5 plicuri de ketchup sau sos de roșii. Totdeauna rămân una-doua plicuri neconsumate – o plus valoare. Și totdeauna, aceste plicuri se păstrează. Nu poți, de exemplu, după festin să păstrezi cutia de la pizza, dar surplusul de sos plic, se poate păstra. Tot clienții noștri ne spun că aceste plicuri păstrate aduc noi comenzi. Corect este sa spunem, că acest lucru se întamplă cu precadere, atunci când plicul este personalizat. Practic, ai o reclamă gratuită a companiei tale, păstrată în biroul sau casa clientului.

Putem sa producem și să ambalam orice sos, la un gramaj foarte variat (între 10 și 100 grame) preponderent în plicuri etanșe sau în caserole.

 

Ce alte variante aveți cu noi ?

1) produse – sosuri – după rețeta Dvs. – preluată și dezvoltată (așa cum am făcut pentru DODO Pizza România – sos de roșii dulce și picant)

2) putem să dezvoltăm pentru Dvs. o rețetă – care se va fabrica doar pentru Dvs. pe toată durata colaborării . Așa cum am făcut în proiectul AUCHAN – ketchup, maioneza, sos usturoi etc. – gust si ambalaj – plic personalizat – vezi aici → PROIECT SOSURI PERSONALIZATE AUCHAN ROMANIA

3) sau, putem să preluam produsele Dvs. , așa cum sunt , fără nici o transformare și să le porționăm în monodoză, așa cum am făcut în proiectul SULTAN U – Sahprod Meteor – ketchup plic 20 grame – mostră produs

În general, acestea sunt proiecte mari. Proiectele se dezvoltă pe o durata de cca. 6 luni. Personalul nostru lucrează împreună cu clientul pentru a dezvolta sau asimila o rețetă de produs și pentru a prelua desenul de ambalaj – sigla, culori.

Produsele fabricate vor fi constante ca si gust, furnizorul garantând păstrarea calității. Contractual, rețetele folosite sunt unice și sunt secrete de fabricație, având acces la ele doar personalul calificat.
Produsele ambalate vor avea înscrise pe ambalaj toate datele obligatorii (compoziție, alergenii, garanție, declarația nutrițională etc.).
Livrările se fac regulat, cu mașinile proprii, la nivel național.

Dacă ești interesat de serviciile noastre, te așteptăm cu mai multe informații la:

0733959120 sau 0362419572 sau 0746219299