Termeni si conditii utilizarea a datelor de corespondenta

CONDIȚIILE DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR PERSONALE VIZITATORILOR WEB SITE-ULEI ketchup-plic.ro și a clienților UP 2003 FOOD

UP 2003 FOOD își prețuiește clienții și își ia angajamentul de a respecta în permanență dreptul la intimitate al acestora.

Scopul nostru este de a livra clienților produse de calitate adaptate preferințelor acestora, dar în același timp de a le proteja dreptul la intimitate.

Vă rugăm să citiți cu atenție politica de confidențialitate de mai jos. Utilizarea elementelor acestui site constituie acordul dumneavoastră. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile UP 2003 FOOD sau cu aceasta politică de confidențialitate, vă rugăm să nu folosiți site-ul web KETCHUP-PLIC.RO

Conform cerințelor Regulamentului (UE) 679/2016 al parlamentului European și al Consiliului pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, www.ketchup-plic.ro reprezentat de catre SC UP 2003 FOOD SRL, cu sediul în Baia Mare, Strada Ferăstraului Nr 82 A , județul Maramureș, număr de ordine în Registrul Comerțului J24/286/2003 , Cod unic de identificare RO1530054, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

UP 2003 FOOD colectează date de la cititorii și clienții săi în următoarele scopuri:
• Pentru a oferi utilizatorilor acces la informația și serviciile site-ului;
• Pentru a comunica oferte promoționale, tombole sau concursuri la care membrii comunității au acces;
• Activități comerciale, de promovare a produselor și a serviciilor, de marketing, de publicitate – oferte, promoții, mesaje publicitare, media, trimiterea de newslettere, cupoane cadou, felicitări sau alte mesaje speciale;
• Activități legate de comerțul online și de expedierea produselor achiziționate online, activități administrative (facturare produse achiziționate, trimiterea produselor prin firmele de curierat etc.).

Când sunt colectate datele dvs. personale:
• Când finalizați o comandă (date necesare pentru livrarea cu succes a comenzii);
• În cazul completării formularelor de contact de pe site
• Atunci când interacționați cu paginile ketchup-plic.ro pe rețele de socializare sau în căutăile de pe motoarele de căutare ( www.google.com)

Ce date personale vă sunt colectate?
• A-ți făcut o comandă ?Atunci vă sunt colectate: numele, adresa de livrare și/sau de facturare, adresa de e-mail și numărul de telefon;
• Pentru a vă oferi un serviciu personalizat, păstrăm notițe despre preferințele dumneavoastră ca urmare a comenzilor, a discuțiilor telefonice, sugestiilor sau reclamațiilor;
• Pentru a analiza și îmbunătăți calitatea serviciilor oferite online, păstrăm detalii despre activitatea dumneavoastră pe site;
• Informații colectate prin intermediul Cookie-urilor din web browser.
• Datele personale vă vor fi cerute și colectate doar atunci când este nevoie sau este în interesul dumneavoastră și vă pot îmbunătăți experiența online. UP 2003 FOOD se angajează să nu colecteze datele pe o perioadă mai lungă decât cea necesară scopului pentru care au fost colectate.

Ce drepturi aveți asupra colectării datelor cu caracter personal?
• Să vă dezabonați de la informațiile pe care le primiți pe e-mail fie telefonic sau în scris;
• Acces la datele personale pe care le avem despre dumneavoastră;
• Corectarea datelor colectate despre dumneavoastră atunci când acestea sunt incorecte, incomplete sau învechite;
• Puteți solicita încetarea marketingului direct (fie prin anumite canale, fie prin toate canalele);
• Dreptul de a retrage consimțământul pentru colectarea și procesarea datelor;
• Pentru a vă exercita aceste drepturi vă rugăm să ne contactați în scris la adresa Baia Mare, Str.Ferastralui Nr 82 A, tel. 0723601490

Prin furnizarea adresei de e-mail și prin completarea datelor dumneavoastră personale pe site-ul www.KETCHUP-PLIC.ro, vă dați consimțământul în mod expres și neechivoc ca aceste informații să intre în baza de date a societății UP 2003 FOOD SRL și să fie prelucrate și folosite în viitor de către aceasta în scopurile mai sus menționate, fără alte obligații din partea societății.
Datele dumneavoastră sunt destinate utilizării de către UP 2003 FOOD ; acestea nu vor fi dezvăluite terților și nu vor fi transferate în străinătate.

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi comunicate următorilor destinatari:
• Curierat rapid – pentru livrarea comenzilor;
• Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.
Este important de stiut urmatorul aspect : atunci cand deveniti clientul companiei noastre si va livram marfa, cf. legislatiei contabile in vigoare , suntem obligati sa patram datele despre compania Dvs. si corespondenta electronica de comanda , timp de 10 ani .Aceste date nu sunt publice, au acces la ele doar personal calificat din cadrul companiei . Mai trebuie sa stiti legat de aceste date , ca la cererea expresa a institutilor de control al statului ( ANAF, Mediu , ANVASA etc ) , suntem obligati sa la punem la dispozitia loc. Prin urmare , aceste date comerciale , sunt date care nu se poate pretinde a fi sterse , modificate sau uitate .Acest aspect privit din punct de vedere finaciar-contabil.

UP 2003 FOOD SRL garantează confidențialitatea datelor personale tuturor celor care completează formularul de înscriere.

Prin citirea prezentei Politici de confidentialitate a datelor cu caracter personal, luați la cunoștință garantarea următoarelor drepturi prevăzute de legea 679/2016: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției, dreptul la opoziție – dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră personale și de a solicita ștergerea parțială sau totală a datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată, semnată și trimisă la SC UP 2003 FOOD SRL .

Dacă anumite date despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

UP 2003 FOOD nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul www.KETCHUP-PLIC.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, a alterării sau a folosirii greșite a informațiilor care se afla în controlul nostru. UP 2003 FOOD nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea, nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

Pentru mai multe informații, sesizări și suport ne puteți contacta pe e-mail office@ketchup-plic.ro sau telefonic la nr la 0723-601.490